Nyhed

Se spilleplanen for UHØRT Festival 2021

GAFFA.dk – alt om musik

Billedet: Lukas Vanggaard på UHØRT Festival 2020

Oplev dugfriske navne fra den danske musikscene på Vesterbro denne weekend 

Senere denne uge løber UHØRT Festival 2021 af stablen. Festivalen byder på 42 forskellige vækstlagsartister henover tre dage, den 19.-21. august. Festivalen har netop offentliggjort årets spilleplan, der kan ses lige her. Arrangementet finder sted ved KPH Volume/Cph Skatepark på Enghavevej i København. 


Årets optrædende er blevet udvalgt af 35 branchefolk, i form blandt andet af bookere, pladeselskabsfolk, musikere, radioværter og musikjournalister. Programmet byder på alt fra electro-pop, R&B, hip hop og indie-rock til post-punk, metal, poprock og folk. Festivalleder og booker Jesper Krüger udtaler:

“For os er det vigtigt at kunne vise den store bredde i genrer og udtryk alle tre dage på årets UHØRT Festival. Vi prøver derfor at tage højde for disse ting sammen med den generelle vurdering af sammenhængen af hele dagens program. Der skal være noget for enhver smag, samtidig med at vi gerne vil sammensætte et program, der kan give publikum mulighed for at 'snuse til noget nyt’”.

Årets lineup blev afsløret i sidste måned, og GAFFA delte i den anledning en oversigt, med en kort beskrivelse af alle artisterne, der kan læses her


Billetter til UHØRT Festival kan købes lige her

Billetterne koster mellem 180 kr. og 200 kr., og det er også muligt at købe billet i døren. 

LÆS OGSÅ: OPDATERET OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve denne sommer 


ANNONCE