x

Spotify vil snart virke offline på smarte ure

Spotify vil snart virke offline på smarte ure

Nu er Spotify på vej med en version af deres app til smarte ure, der også virker, når du ikke har forbindelse til nettet

Hvis du hører til typen, der gerne vil have din playliste fra Spotify med på din løbetur, har det hidtil krævet, at du har din smartphone med dig – også selvom du har en Spotify-app på dit smartwatch.

Det har ikke været muligt at hente musikken ned til offline brug på dit smatwatch, det har kun været en mulighed på din smartphone. Men det er altså ikke alle, der ønsker at have en stor smartphone med på løbeturen, og nu er der så lys for enden af tunnelen.

Spotify har nemlig lige annonceret i en pressemeddelelse, at de nu ruller en ny version ud af Spotifys app til smarte ure, der kører Wear OS – altså det operativsystem, som de fleste smarte ure kører på i dag.

Den nye version kræver dog, at dit smartwatch er opgraderet til Wear OS version 2.0, hvis du skal kunne downloade musikken til dit smartwatch og afspille dem offline. Det kræver dog også, at du er abonnent på Spotify Premium, hvis du vil hente musikken ned.

Alle vil dog kunne hente podcasts ned, de kan høre offline.

Udrulningen er i fuld gang lige nu, og hvis den ikke allerede er kommet til dit smartwatch, så tjek lige, om der ikke er en opdatering, der ligger og venter.

LÆS OGSÅ: Netflix indfører 3D-lyd – men kun til iPhone og iPad


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA