x

Nu blinker lyset i takt med musikken fra Spotify

Nu blinker lyset i takt med musikken fra Spotify

Et nyt samarbejde mellem Philips Hue og Spotify gør det nu muligt at få lyset til at lyse, blinke og skifte farve, så det passer til musikken

Det har længe været muligt at indstille belysningen i hjemmet med Philips Hue, så den passer til både humør og din stemning. Men nu bliver mulighederne taget til et nyt niveau, for Philips Hue og Spotify har indgået samarbejde, der har mundet ud i en algoritme, der analyserer musikkens metadata, når du streamer musik fra Spotify.

Den analyse sker i realtid, og så indstilles lyset automatisk til at blinke, skifte lysstyrke og farve, så den passer til musikkens rytme, stemning, genre og tempo.

Det er ikke begrænset til bestemte numre på Spotify, den nye funktion gælder for alle musiknumre på Spotify.

Nyheden blev delt på en store online presseevent som Signify, der står bag Philips Hue, afholdt i går.

Her kunne de fortælle, at funktionen ruller ud som en opdatering til Philips Hue-app’en, hvor der kommer en fane, der hedder Sync, og her skulle brugerne kunne tilpasse, hvordan lyset skal reagere på musikken.

Samtidig kunne Signify også fortælle, at fordi integrationen finder sted i Philips Hue-app’en, skal der ikke bruges en mikrofon, og derfor vil baggrundsstøj heller ikke spille ind i analysen af musikken.

Det eneste, der kræves er, at du sammenkæder din Philips Hue og Spotify-konto i Philips Hue-app’en og så afspille en sang på en enhed, der er logget ind på din Spotify-konto. Opdateringen er på vej fra i dag, men Signify oplyser, at der kan gå op til syv dage, inden den er tilgængelig på din konto.

Mere stemningsfyldt lys

Signify løftede også sløret for en række nye produkter, der virkelig kan sætte stemningen i hjemmet, om det er, når du ser en fed koncert på tv’et, lytter til musikken eller måske gamer med vennerne.

Det gælder ikke mindst den nye Philips Hue Play gradient light tube, der er designet til at sidde over eller under et tv og på den måde skabe en fed stemning til din hjemmebiograf.

Samme gradient-teknologi har fundet vej til Signifys nye Signe-lampe, der både fås som bord- og gulvlampe, og som skulle kunne skabe en rigtig hyggelig stemning i rummet.

Der kom også en række nye loftslamper, Philips Hue Surimu, der nu kan lyse op i alle farver og ikke kun, som før, i hvid. Den lover Signify vil være med til at skabe en god stemning i hjemmet, ikke mindst når du skal have sat stemningen til musikken, koncerten eller konsolspillet.

LÆS OGSÅ: Windows 11 uden Android-understøttelse


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA