x

Jada skal spille på stor britisk festival i 2022

Jada skal spille på stor britisk festival i 2022

The Great Escape Festival har annonceret de første 50 navne, der skal spille i Brightons gader i 2022. Danske Jada er en af dem.

Det britiske svar på den danske Spot Festival, The Great Escape Festival, har netop offentliggjort de første 50 navne, der skal spille når festivallen næste år afholdes i Brighton. På denne liste er Jada at finde som den eneste danske artist.

Den talentfulde popsanger, sangskriver og producer Jada er svær at komme udenom på den danske musikscene. En del bedrifter begået af sangeren peger også herpå: Hun vandt i 2019 P3 Talentprisen, og året efter snuppede hun både P3 Prisen, og P3 Lytterhittet. Hun har varmet op for The Minds og 99, og så har hun også vundet Kronprinsparrets kulturelle stjernedryspris, hvor hun fik overrakt 100.000 kroner.

Hun har senest udgivet singlen ”I’m Back”, der handler om at tvivle på sig selv og genfinde tilliden og om at rejse sig igen, når man falder. GAFFA gav sidste år Jadas optæden på Train i Aarhus seks ud af seks stjerner og skrev blandt andet om hende: "Det danske pophåb synger røven ud af bukserne og ligner en superstjerne i sin helt egen liga på samme tid."

Jada står til at spille sine største indendørskoncerter nogensinde, når hun kommer til Aarhus Congress Center fredag den 12. november og K.B. Hallen lørdag den 13. november. 

LÆS OGSÅ: Jada annoncerer support til kommende koncerter

The Great Festival har ligesom Spot Festival fokus på unge, relativt nye navne på primært den britiske scene og foregår rundt i byen Brightons gader og spillesteder på samme måde, som Spot gør i Aarhus. En væsentlig forskel er dog, at den britiske udgave er tre gange så stor som danske Spot.  The Great Escape har været aflyst i 2020 og 2021 på grund af corona, men vender tilbage i 2022.

GAFFA var i 2016 til The Great Escape, hvor man blandt andet kunne opleve det aarhusianske band Liss samt Søren Juul (tidligere Indians) og Palace Winter.

The Great Escape Festival finder sted i Brighton, UK den 11.-14 maj. 2022. Se herunder en håndfuld af de navne, der i dag er offentliggjort til at skulle spille i 2022. Den fulde liste kan ses lige her. 

Alice Pisano

Heights

Jada

Priya Ragu

The Clockworks

Ur Monach


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA