x

BTS og Coldplay udgiver sang sammen – hør den nu

BTS og Coldplay udgiver sang sammen – hør den nu

Britiske Coldplay har slået sig sammen med den populære K-pop-gruppe

I dag er der landet en ny single med titlen ”My Universe”. Det er et samarbejde mellem K-pop- gruppen BTS og britiske Coldplay. Sangen kommer til at være på Coldplays kommende niende album Music of the Spheres, der lander den 15. oktober i år. Hør den nye single nedenfor.

”My Universe” er indsunget på både engelsk og koreansk og er produceret af den svenske sangskriver Max Martin, som også producerede førstesinglen, ”Higher Power” fra det kommende Coldplay-album.

BTS er kendt som en af de største og mest succesfulde sydkoreanske grupper nogensinde. De har en kæmpe fanskare af utroligt dedikerede og loyale fans over hele verden og har som den første sydkoreanske gruppe toppet den amerikanske singlehitliste og desuden ligget nummer 1 på hitlister i over 20 lande. De har over 30 millioner månedlige lyttere på Spotify.

Coldplay tæller over 100 millioner solgte album og over 30 milliarder streams til dato. Med over 125 millioner følgere over hele verden er de et af de største bands i nyere tid, og den over 20 år lange karriere har udløst intet mindre end 7 Grammyer, 9 Brit Awards og 8 nummer-1-albums internationalt.

Hør singlen ”My Universe” af Coldplay og BTS herunder:

LÆS OGSÅ: På grænsen mellem musikalsk snilde og LOL


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA