Nyhed

Counting Crows kommer til København

GAFFA.dk – alt om musik

Bandet kan opleves i Den Grå Hal til marts

Counting Crows har netop offentliggjort deres kommende tour med navnet Butter Miracle Tour 2022, og i den forbindelse lægger de vejen forbi Danmark. Nærmere præcist kommer det amerikanske rockband til at spille i Den Grå Hal i København den 7. marts 2022.

”Det er dejligt at være tilbage på landevejen i USA efter al den fritid, men vi er vildt begejstrede over at turnere Europa i foråret. Vi glæder os til at se alle til showene i 2022,” udtaler forsanger Adam Duritz fra Counting Crows i en pressemeddelelse. 


Counting Crows debuterede i 1993 med albummet August and Everyting After, der fik multi-platin for salget. Det er på denne plade, at storhittet ”Mr Jones” er at finde. Siden har rockbandet udgivet syv studiealbums, og i 2004 indspillede gruppen den hitliste-toppende "Accidently in Love" til den animerede film Shrek 2, som gav banndet en Oscar-nominering for bedste originale sang. De har desuden været nomineret til både en Golden Globe og en Grammy.

Sidst bandet var ude at turnere var i forbindelse med deres 25-års jubilæum i 2018, hvor bandmedlemmerne Adam Duritz, Jim Bogios, David Bryson, Charlie Gillingham, David Immergluck, Millard Powers og Dan Vickrey kørte rundt med 25 YEARS AND COUNTING turnéen.

Billetsalget til koncerten den 7. marts 2022 starter den 8. oktober klokken 10.00, og billetter kan til den tid købes via livenation.dk eller ticketmaster.dk 


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Counting Crows: Somewhere Under Wonderland

Lyt til storhittet "Mr Jones" fra 1993 med Counting Crows herunder:


ANNONCE