Nyhed

Tag højttaleren rundt om nakken

GAFFA.dk - alt om musik

Ny højttalertype gør, at du slipper for at have headset på, når du vil nyde filmen eller musikken alene – nu kan du tage højttaleren rundt om nakken uden at forstyrre andre

Det er Sony, der lige har sendt en helt ny højttaler på gaden, SRS-NS7, og den skal ikke stå på gulvet eller placeres ved dit tv eller musikanlæg. Næ – den skal hænge rundt om nakken på dig.

Men den kræver dog, at du også bruger en trådløs sender for at få den fulde trådløse oplevelse.


Sony fortæller i en pressemeddelelse, at det er verdens første trådløse højttaler med en nakkebøjle, og at den kan levere en helt personlig lyd til dig, hvis du bruger app’en 360 Spatial Sound Personalizer. Det er derfor en helt unik lydoplevelse, når du ser film eller lytter til musik på tv eller tablet.

Den understøtter også, hvad Sony kalder for 360 Reality Audio, der skulle sikre den bedste lyd, som var du til koncert, hvis du slutter den til din smartphone.

For at sikre, at du ikke forstyrrer andre, når du lytter til musik eller ser film, er højttaleren udstyret med opadvente højttalere, så det dig og ikke dine omgivelser, der får lyden. Sony fortæller også, at den er udstyret med en passiv radiator, der øger de lave frekvenser for at give en optimal bas.


Helt billig bliver den altså ikke, for når den dukker op til november, ender prisen på lige omkring 3.000 kroner for både højttaler og trådløs sender.

LÆS OGSÅ: Stem din guitar med Google

ANNONCE