x

Hør Jadas spritnye single – giver koncerter i weekenden

Hør Jadas spritnye single – giver koncerter i weekenden

Den nye single udkommer i forbindelse med sangeres første store headliner-show

Jada har på kort tid vokset sig til at blive et at de største navne på danske musikscene med sit personlige og ærlige univers. Nu er hun klar med sin nye single "Something to Say", der netop er udkommet i dag den 12. november. Udgivelsen falder perfekt sammen med, at hun i aften spiller sin første store headliner-koncert i Scandinavian Congress Center, Aarhus, og den 13. november indtager hun K.B. Hallen til et udsolgt show.

”Jeg glæder mig helt vildt til, at denne her sang kommer ud, og at det så er samme dag, som jeg skal spille min første store headliner koncert, er bare så vildt fedt, jeg glæder mig så meget til at se folk bevæge sig til denne her sang og synge den sammen med mig,” udtaler Jada i en pressemeddelelse. 

"Something to Say" bygger videre på et kapitel, hvor Jada har fokuseret på sårbare følelser, oprejsning og forelskelse. Den nye single handler om en følelse, de fleste mennesker kan genkende, nemlig følelsen af afstand til et menneske, man gerne vil ekstremt tæt på. 

”Sangen handler om at være i en relation til et andet menneske, men hvor der er opstået en afstand. Nogle gange kan man føle en helt overvældende og frustrerende længsel efter at høre den andens tanker og følelser, og sangen handler om at få den anden til at sætte ord på de ting. Det er en sang om at ville helt tæt på og om intimitet, tiltrækning og om, at man er nødt til at sige de svære ting højt,” forklarer Jada om betydningen bag sin nye single. 

Med "Something to Say" fortsætter Jadas nye kapitel. Med 14 priser i bagagen kigger hun frem mod 2022, hvor hun både skal optræde på NorthSide og Roskilde Festival til et natteshow på Orange Scene. Senere i 2022 skal hun også spille et headliner-show i Royal Arena, hvilket bliver sangerens største indendørs show til dato. Disse milepæle bekræfter hendes plads på den danske musikscene, hvor mod, ærlighed og stort talent har båret hende til tops.

28-årige Jada, hvis borgerlige navn er Emilie Molsted Nørgaard, har over de sidste par år prydet de danske hitlister. Hun brød igennem med singlen "Keep Cool" i 2018 og senere med "Lonely", som blev P3's Uundgåelige. I 2019 høstede hun priser ved både P3 Guld, Carl Prisen og Steppeulven, og samme sommer udsendte hun sit debutalbum I Cry a Lot. Albummet fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, som også skrev: "Alt i alt har Jada leveret en fornem debut, der tør tage sig sin tid i sit eget spor og tempo. Og den står som en flot første milepæl (af forhåbentligt mange) for en ung artist, der fortjener en fortsat fremadstormende karriere".

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival offentliggør de første 23 navne og sætter ekstra billetter til salg

Hør Jadas nye single "Something To Say" lige her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA