x

Kunstner urinerede på koncertgænger

Kunstner urinerede på koncertgænger

Bandet har siden undskyldt

Coverbandet Brass Against optrådte på festivalen Welcome To Rockville, da sangeren Sophia Urista tog en fan op på scenen og tissede ham i ansigtet. Resten af bandet var chokerede og har siden undskyldt oven på hændelsen.

– Det var noget, vi andre ikke forventede ville ske, og det er noget, I aldrig vil komme til at se igen til vores koncerter, skrev de øvrige bandmedlemmer i et nu slettet Tweet ifølge Spin.

Det var under et cover af Rage Against The Machines ”Wake Up”, at sangeren ikke længere kunne holde sig, efter at hun flere gange havde sagt, hvor meget hun skulle tisse. Behovet har ingen lov, så hun skaffede sig et menneskeligt toilet i form af en fan.

"Vi tager ham op på scenen, og jeg skal pisse i munden på den satan," sagde hun fra scenen. Hun trak sine bukser ned og urinerede på ham, mens hun fortsatte med at synge.

Brass Against er, ifølge deres egen hjemmeside, et "musikalsk kollektiv, som har et fælles mål om at skabe musik, som kan inspirere til social og personlig forandring. Bandet præsenterer sange fra mange forskellige kilder – fra Tool, Rage Against the Machine, Soundgarden, Black Sabbath og Run the Jewel til egne kompositioner - i en tung, blæserfyldt symfoni". 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA