x

Drake og Kanye West giver støttekoncert sammen – vil have morddømt gangster løsladt

Drake og Kanye West giver støttekoncert sammen – vil have morddømt gangster løsladt

Under navnet ”Free Larry Hover” giver de to stjerner koncert i Los Angeles den 9. december

Drake og Kanye West har længe haft en beef kørende, men de to har nu begravet stridsøksen efter Ye med en undskyldning har inviteret Drake som med-hovednavn til støttekoncerten ”Free Larry Hover” i Los Angeles den 9. december. Det skriver Pitchfork.

Larry Hover er navnet på den mand, som de to ønsker at skabe opmærksomhed omkring og "befri". Ifølge eventets hjemmeside vil en "historisk" koncert finde sted i L.A. Coliseum til december, hvor der vil blive ”rejst opmærksomhed om og støtte til Larry Hoover og årsagen til fængsels- og domsreformen.”

"The Gangster Disciples"-medstifteren Larry Hoover blev fundet skyldig i mord, sammensværgelse, afpresning og hvidvaskning af penge og andre anklager tilbage i 1997 og afsoner i øjeblikket seks livstidsdomme. Han har siden givet afkald på sin tilknytning til Chicago-gadebanden.

"Jeg tror, at denne begivenhed ikke kun vil bringe bevidsthed om vores sag, men bevise for folk overalt, hvor meget mere vi kan udrette, når vi lægger vores stolthed til side og slår os sammen," har Kanye West, der nu går under navnet Ye, udtalt i en pressemeddelelse, citeret i Pitchfork.

Både Ye og Hoovers familie mener, at Hoover har ændret sig under fængslingen og nu afsonet nok af den 200 år lange dom. Tilbage i 2018 bad Ye endda Donald Trump om at vise den nu 70-årige Hoover nåde. Også på Donda ytrer Ye ønske om at få løsladt den fængslede. Her kan man på numrene ”Jesus Lord” "Jesus Lord, Pt. 2” høre en optagelse af Hoovers søn, Larry Hoover Jr., fortælle om hullerne i det amerikanske retssystem, og hvordan fængslingen af faderen har påvirket hele familien.

Ifølge Newsone opfordrer Hoovers familie nu Colorados ADX Florence fængsel, hvor Hoover afsoner sin dom, til at løslade den tidligere Gangster Disciples leder med henvisning til, at han har afsonet nok tid for sine forbrydelser.

LÆS OGSÅ: Kanye West dedikerer søndags-gudstjeneste til ofrene ved Travis Scott-festival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA