Nyhed

Svensk headset får masser af farver

GAFFA.dk - alt om musik

Headset skal være en livsstil, farverig og ikke fylde for meget. Det mener svenske Urbanista, som lige har sendt deres nyeste headset på gaden – Lisbon

De helt trådløse headsets er blevet stadig mere populære og almindelige i løbet af de sidste par år. Svenske Urbanista har lige lanceret deres nyeste version, Urbanista, der er det mest kompakte, de til dato har lanceret, og så har de sat godt gang i farvekanonen med fem markante farver.

Samtidig har Urbanista formået at holde prisen ret langt nede – kun omkring 400 danske kroner skal du slippe for at få fat i dette nye headset.

De fem farver har naturligvis deres helt egne navne, Coral Peach (pastel rød), Vanilla Cream (beige), Blush Pink (pink), Mint Green (grøn) og Midnight Black (sort), og så lover Urbanista, at headsettet har omkring 27 timers spilletid, når man tager batterilevetiden i headsettet og den strøm, der er i etuiet og lægger sammen.


Headsettet skulle være ret kompakt, 18x16x14 mm og med en vægt på 4 gram pr. øreprop. Putter du headsettet ned i etuiet, så får du en samlet vægt på 30 gram.


Urbanisata lover, at Lisbon fungerer til både iPhone og Android-mobiler, og at du kan betjene både Siri og Google Assistent direkte fra ørepropperne.

LÆS OGSÅ: Smartphone gemmer kamera under skærmen

ANNONCE