Nyhed

Billie Eilish arbejder på nyt album med sin bror

GAFFA.dk – alt om musik

I et interview med Rolling Stone fortæller Finneas, at arbejdet på Eilishs tredje album er startet

Billie Eilish seneste album er netop blevet kåret som årets bedste internationale album af GAFFAs samlede skribentstab, og det er verden over beskrevet, at Happier Than Ever har slået Eilish fast som en generations stemme og en verdensstjerne. Ifølge EIlish bror og kreative partner, Finneas O’Connell, er de to gået i gang med at lave, hvad der bliver Eilishs tredje studiealbum. Det skriver Rolling Stone.

I et interview med Rolling Stone fortæller Finneas, at han og Eilish er ”virkelig spændte på at begynde at arbejde” på sidstnævntes album. Finnes gav interview i forbindelse med promoveringen af sit eget album Optimist, der udkom tilbage i oktober. På spørgsmålet om, hvor langt de er nået i den kreative proces, siger O'Connell, at de har "interessante skeletter" til sange skrevet, men er "ikke sikre på, hvilke dyr de er", citerer Rolling Stone.


"Vi har nettet i havet, og vi samler organisk materiale op. Og så sier du det hele, og du udvælger skatten, og så har du et album. Jeg er virkelig spændt. Jeg synes, vi har meget at sige," fortæller Finneas i et interview med Rolling Stone, citeret af Rolling Stone.

Finneas adresserer også de rygter, der går om, at albummet måske allerede lander næste år. Han fortæller, at selv hvis albummet skulle gå hen og blive færdigt, vil de ikke udgive det, før Eilish har været på sin headliner-turne med Happier Than Ever:

"Den turné er dette album. Vi har spillet nogle festivaler, men vi har ikke lavet Billie headliner-soloshows, og vi er virkelig spændte på at spille Happier Than Ever on the road. Så selvom det er i dåsen til februar, vil vi (udsætte det, red.) lidt. Fordi jeg kan godt lide at lade projekter ånde,” fortæller Finneas i interviewet med Rolling Stone.


Billie Eilish andet og seneste album Happier Than Ever landede tilbage i juli og blev utrolig velmodtaget. GAFFA kvitterede da også med fem ud af seks stjerner og bemærkninger som denne:

”Det korte af det lange er, at det er et super stærkt album, som lever op til størstedelen af de forventninger, man måtte have haft, hvis da ikke alle forventningerne. Det er et album, som fansene vil elske, og som de sikkert allerede elsker højt. Happier Than Ever ånder nemlig debuten i nakken med sin fortælling om de erkendelser, Billie er kommet frem til de seneste par år.”

LÆS OGSÅ: VIDEO: Billie Eilish kan ikke finde ro i ny, selvinstrueret video


ANNONCE