Nyhed

Josephine Philip klar med soloalbum og koncertdato

GAFFA - alt om musik

Sangeren kan opleves i Vega 25. maj

Du kender med en vis sandsynlighed allerede stemmen, for 40-årige Josephine Philip er langtfra noget nyt navn på den danske musikscene. Tilbage i 2007 markerede hun sig sammen med Ane Trolle i duoen Jaconfetti med debutalbummet The Rainbox Express. Siden har hun sunget i bandet Darkness Falls og hittet med Trentemøller på nummeret "Even Though You’re With Another Girl.”

Nu annoncerer Philip så sit solodebutalbum, som får titlen We Get Lost And Found og udkommer i maj 2022. Albummet er allerede blevet indvarslet af to successingler i løbet af 2021, betitlet henholdsvis "Call My Name" og "The Clue", som begge er blevet spillet flittigt på P6 Beat. Det kommende soloalbum er skabt i samarbejde med den københavnske producer og musiker Lasse Martinussen.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Darkness Falls: Dance And Cry

"Josephine er inspireret af et væld af kunstneriske udtryk; korværker, samtidskunst og performance, jazzstandarder, eksperimentel musik, film, litteratur og klassisk musik, referencer som hun trækker på i sine poetiske fortællinger", hedder det i en pressemeddelelse forud for det nye album, hvor baggrunden for projektet samtidig skitseres: 

"Hun påbegyndte arbejdet med sit kommende album We Get Lost And Found i løbet af vinteren 2019, og processen accelererede i pandemiåret 2020. Den isolation, som mange af os delte, blev en katalysator for processen, og i både kompositioner og tekster resonerer de personlige og fælles oplevelser fra denne periode – følelsen af intens væren, glæde, fortvivlelse, kærlighed, frustration og forsigtig optimisme, som hurtig blev knust af pessimisme, for derefter kort at lettes af håb. Musikken bevæger sig fra det intime akustiske og minimalistiske rum til mere omfangsrigt orkestrerede produktioner alt bundet sammen af Philips nærværende stemme, der med historiefortællingen som omdrejningspunkt indfanger lytteren."


Samtidig med annonceringen af det kommende album har Philip offentliggjort en enkelt koncert i kølvandet på udgivelsen. Hun kan opleves på Vega i København den 25. maj, og billetterne sættes til salg på mandag, den 20. december.

ANNONCE