Nyhed

Dee Dee Ramone døde af herion-overdosis

Obduktionen færdig

Da den gamle Ramones-bassist Dee Dee Ramone blev fundet død 5. juni i sit hjem, 50 år gammel, gættede mange på, at dødsårsagen var en herionoverdosis, ikke mindst fordi man fandt en sprøjte nær Ramone. Og efter at have afsluttet obduktionen har retsmedicinerne nu bekræftet mistanken.

Dee Dee og sangeren Joey Ramone (der i øvrigt døde af lymfekræft 15. april 2001, 49 år gammel) dannede sammen med guitaristen Johnny Ramone - efternavnet var for alles vedkommende opfundet til lejligheden - Ramones tilbage i 1974. Dee Dee gik ud af gruppen i 1989, hvor han blev erstattet af C.J. Ramone.

Dee Dee var dog stadig med til at skrive sange til gruppen og var også lejlighedsvis med live til og med gruppens afskedsturné i 1996, ligesom han var med, da de andre resterende medlemmer af gruppen blev optaget i Rock And Roll Hall Of Fame i New York i marts i år.


Efter at have forladt Ramones startede Dee Dee en karriere som rapper (!) under navnet Dee Dee King og dannede senere bandet Chinese Dragons. Sidste år udgav han soloalbummet "Greatest And Latest" og lavede musik til og medvirkede i filmen "Bikini Bandits".

Dee Dee Ramone udsendte også i 2000 sin selvbiografi, "Lobotomy: Surviving The Ramones", og året efter en roman, ligesom han udgav sit eget blad med den unægtelig passende titel "Takin’ Dope". Et af Ramones’ mere kendte numre er i øvrigt "Now I Wanna Sniff Some Glue". Andre af gruppens hits er "Blitzkrieg Bop" og "Sheena Is A Punk Rocker".

 


ANNONCE