x

Mindre underskud til RECession-festival

Mindre underskud til RECession-festival

Billede: Mick Anderson

Arrangørerne bag RECession-festivalen for alternativ rock og elektronisk musik, der blev afholdt i Århus 1.-3. maj med navne som Asian Dub Foundation (billedet), The Fall og Coldcut, er ved at få overblik over økonomien.

- Der tegner sig et mindre underskud, siger Michael Moesmann Madsen fra arrangørgruppen. - Hvor stort det bliver, har vi ikke helt overblik over før om et par måneder, men det bliver femcifret, dog tættere på 10.000 end 100.000. Det synes vi ikke er så slemt for en festival med et budget på over en million - det bliver vel et par procent af budgettet - og det kan vi nemt hente hjem på næste års festival.

I er altså ikke blevet skræmt fra at lave festival?
- Nej, absolut ikke, vi er så småt i gang med at planlægge næste års fesitval. Vi vil nok prøve med en ny struktur og måske have mere fokus på rocken, men som i år regner vi med at afvikle festivalen på en stor del af byens spillesteder og et mere utraditionelt sted, som måske bliver Midtkrafthallen, vi brugte i år, måske et nyt, specielt sted. Og så bliver festivalen holdt tidligere på året, bl.a. for at undgå, at den støder sammen med årets øvrige festivaler, slutter Michael Moesmann Madsen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA