x

Grøn Koncert levede ikke op til de økonomiske forventninger

Grøn Koncert levede ikke op til de økonomiske forventninger

Efter at have afrundet årets Grøn Koncert-turné i København i søndags er arrangørerne klar med et besøgstal for de syv koncertdage. Knap 150.000 betalende publikummer, hvilket er ca. 50.000 mindre end det forventede samlede besøgstal, oplevede Grøn Koncert i Esbjerg, Odense, Århus, Blokhus, Børkop, Næstved og København. Derfor er overskuddet, der går ubeskåret til Muskelsvindfonden, også mindre end forventet.

Projektleder Chris Jensen fra Muskelsvindfonden udtaler: "Alt i alt forventer vi at lande på et overskud på 3,5 mio. kr. mod de budgetterede 5 mio., når alle udgifter til musikere, lønninger osv. er trukket fra. Vi må nok indse, at vi med årets stærke kunstneriske program ikke har været brede og folkelige nok på den store scene. Billetsalget var godt i Århus og København, mens det har knebet de andre steder. Programmet var et forsøg på at udvikle Grøn Koncert, således at vi også er Danmarks stærkeste musikbrand i mange år fremover, men skridtet i år var måske lidt for stort. Grøn Spot-scenen har dog endnu engang været en kæmpe succes hos det unge publikum og vil helt sikkert fortsætte næste år".

På Grøn Spot-scenen optrådte Malk de Koijn, Mew og Carpark North, mens den store scene betrådtes af Junior Senior, Lars H.U.G., Suede og TV-2.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA