x

Strandfest lukket af politiet

Strandfest lukket af politiet

Den strandfest på Den Permanente Badeanstalt i Århus, som vi omtalte i tirsdags, bliver sandsynligvis ikke til noget.

GAFFA.dk havde fået oplyst, at arrangørerne havde tilladelse til afholdelse af arrangementet, men ifølge en artikel bragt på Århus Stiftstidendes Netavis, er dette ikke tilfældet:

"Han [politiinspektør Bent Preben Nielsen, red.] oplyser, at en anonym person de seneste dage flere gange har ringet til politigården for at høre, hvordan arrangørerne skal forholde sig partyet i aften.

- Men de har altså ikke sendt en ansøgning. Og hvis vi havde givet dem en fest-tilladelse, ville programmet med sen natmusik, som der lægges op til, blive stærkt beskåret, lyder det fra politiinspektøren."

Flyttet til DNA
GAFFA.dk har talt med Nicolai Rudnicki, som står bag strandfesten. Han er ked af hændelsesforløbet, men har fundet en løsning:
– Festen er flyttet til DNA i Christiansgade med det samme program. På DNA kan man selvfølgelig ikke medbringe egen sprut, men vi giver gratis fadøl og shots fra kl. 21-23.
Rudnicki fortæller, at hensigten ikke har været en ulovlig undergrundsfest:
– Jeg var til møde med politiet kl. 11 i formiddags. Det var et fornuftigt møde, og de var egentlig kede af, at de måtte lukke det ned. Nu har vi en dialog, og kan måske gennemføre en strandfest på et senere tidspunkt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA