x

X Factor 2009 går live

X Factor 2009 går live

På trods af at dette års sæson af det musikalske talent-program X Factor på DR1 endnu ikke er afviklet, og finalisterne endnu ikke er fundet, er der alligevel planlagt en lille eksklusiv turné i Danmark i april måned. Her kommer seks af de i alt ni finaledeltagere til at optræde i Hillerød, Århus og København henholdsvis den 24., 25. og 26. april.

X Factor er et britisk koncept, der har udviklet sig til at blive en af Europas største talentkonkurrencer på tv. Showet har ud over England bredt sig til lande som Belgien, Tjekkiet, Grækenland, Holland, Island, Portugal, Rusland, Spanien, Australien, Columbia, og altså også til Danmark, hvor anden sæson netop er i gang.

I den danske udgave af programmet er det Remee, Lina Rafn, og Thomas Blachman, der igen i år er dommerne, hvis mission det er at finde Danmarks næste sangtallent med X Factor. Sidste år var det den unge Martin Hedegaard fra Ørum, der vandt X Factor og den medfølgende pladekontrakt.

De seks navne, der skal deltage i X Factor Live 2009, skulle blive offentliggjort inden den 19. marts. Disse seks talenter spiller den 24. april i FrederiksborgCentret i Hillerød, den 25. april på Musikhuset i Århus, og den 26. april på Vega i København. Biletter kan købes fra den 8. februar via www.billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA