x

Skive Beach Party tilføjer chill-out-scene

Skive Beach Party tilføjer chill-out-scene

Folkene bag Skive Beach Party har allerede offentliggjort navne som The Killers, Tiësto og Nephew, der nok skal sætte gang i festen til årets festival. Men nu præsenteres der også en særlig område for folk, der har brug for lidt mere afslappende toner i lækre omgivelser.

Det nye område har fået navnet "Rolinu!" og er blevet til i tæt samarbejde med en gruppe Music Management- studerede fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. De studerende står for alt fra booking af kunstnere og udformning af en visuel profil, til praktiske sager som sceneproduktion og PR for det nye område.

I en pressemeddelelse fremgår det, at "Rolinu!" er "beliggende i intime omgivelser i den smukke og majestætiske Krabbesholm Skov der via en 34 meter lang gangbro forbinder skoven med stranden, hvor hovedscenerne befinder sig. Programmet byder på en lang række nye spændende navne fra den danske musikscene. Ideen er at give festivalgæsterne tømmermændspleje og samtidigt musikalske 'ahaoplevelser' som man normalt vis ikke finder på en traditionel provinsfestival".

Bagmændene kan fortælle, at man på programmet for Rolinu! blandt andet kan finde WhoMadeWho (billedet), Mike Sheridan, Oh Land, When Saints Go Machine, Small, The Gypsies, Pato, Atoi, Messy Shelters, RubAdub Sound Crew, Budda & T.O.M., Fallulah, Jong Pang, Vinnie Who samt svenske Tiedye.

Skive Beach Party afvikles i dagene 3.-6. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA