x

Masser af stoffer til Phish-gendannelse

Masser af stoffer til Phish-gendannelse

Den amerikanske gruppe Phish blev i weekenden gendannet til tre koncerter i Hampton Coliseum i byen Hampton i staten Virginia, efter at bandet i sommeren 2004 valgte at gå i opløsning. Der var 75.000 fans tilstede til de tre koncerter sammen med 200 betjente, der i løbet af de tre dage måtte konfiskere store pengebeløb, masser af stoffer samt arrestere 194 mennesker.

Ifølge Associated Press var det bandet selv, der havde hyret de 200 betjente til at holde styr på arrangementet, og det må på en eller anden målestok siges at have været en succes. Politiet beslaglagde nemlig stoffer til en værdi af $1.200.000 (cirka 7 millioner danske kroner), $68.000 i kontanter (cirka 400.000 kroner), og så blev der arresteret 194 personer primært i forbindelse med narkosalg, brug og besiddelse.

Bandet vendte i dagene 6.-8. marts tilbage til scenen efter næsten fem års fravær. De tre koncerter var dog ikke sidste kapitel i gendannelsen, da gruppen til sommer tager på en amerikansk turné, der blandt andet bringer dem forbi den populære Bonnaroo-fstival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA