x

Bliv roadie i nyt computerspil

Bliv roadie i nyt computerspil

Hvis du altid har syntes, at coveret til "Number Of The Beast", "Keeper of the Seven Keys, Pt. 1", "War Master" eller hvilken som helst Manowar-album var megasejt, så bør du nok tjekke det kommende computerspil "Brütal Legend", hvor Jack Black lægger stemme til karakteren Eddie Riggs - verdens bedste roadie.

Hovedpersonen er opkaldt efter Iron Maidens maskot Eddie og kunstneren bag (Derek Riggs), og plottet i spillet er, at roadien til en koncert bliver transporteret ind i en verden, der ligner den, man kender fra metal-covers med monstre, demoner og djævle. Her skal Riggs ved hjælp af en motorcykel, en økse og en Flying V-guitar bekæmpe demoner, og undervejs møder han karakterer, der får stemmer af eksempelvis Lemmy fra Motörhead og Rob Halford fra Judas Priest.

Spillet er naturligvis fyldt med musik, der er lavet til specifikt til spillet af navne som Ozzy Osbourne-guitaristen Zakk Wylde og Tim Skold (eks-Marilyn Manson) samt tracks fra Wolfmother, Judas Priest, Black Sabbath og Ronnie James Dio.

Undervejs er der også mulighed for at kæmpe mod emo-kids, goths og fans af hair metal, så det lyder som det helt perfekte spil for metal-heads, der ikke gider spille sangene selv i Rock Band eller Guitar Hero, men hellere vil lytte til den, mens de smadrer ting.

"Brütal Legend" udsendes til efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA