x

L.O.C. halede 4 Danish DeeJay Awards hjem

L.O.C. halede 4 Danish DeeJay Awards hjem

Pladderne snurrede, gulvet bølgede, og bassen pumpede insisterende, da der påskesøndag var inviteret til Danish DeeJay Awards i Valbyhallen. Folk var mødt op i horder for at se det stort opsatte prisshow. 4000 mennesker skabte således en intens scene i den gamle hal i Valby. Gennem hele showet summede klubstemningen blandt det meget ligesindede publikum i hallen. Der blev snakket dj-battle og skyllet drinks, mens der blev trampet i gulvet og svinget med armene. På scenen var blandt andre Infernal, Hampenberg, Medina, DJ Static og Mike Sheridan, mens Thomas Madvig, der selv to gange før har vundet en af de eftertragtede priser, i år havde æren af at lede slagets gang som vært.

Beskeden L.O.C.

"Jeg er egentlig super dårlig til det her, så jeg håber ikke, jeg vinder flere priser i aften." Ordene kom fra aftenens topscorer, L.O.C., der fortsatte sit sejrsridt fra årets to første store awardshow, Zulu Awards og Danish Music Awards. Her vandt hitsmeden i alt fem priser. Søndag hev han så de fire priser for "årets danske artist", "årets danske album", "årets danske urban-udgivelse" og "The Voice-prisen" for hittet "Hvorfor Vil Du Ikk?" med hjem fra festen. Mørkelitteraten vandt tilmed årets danske remix sammen med Hampenberg.

Rune RK, Morten Breum og Lulu Rouge hædret

Prisen for årets danske diskotekshit gik til Rune RK og Morten Breum, for tracket "Højere, vildere (skru op for den bitch)". Samme nummer vandt også prisen for årets danske Deejayfavorit. Producerparret Lulu Rouge vandt titlen "årets danske producer" samt "årets danske upfront udgivelse" for albummet "Bless You".

Årets danske mainstream-dj blev Thisted-fødte DJ Kato, der sidste år vandt det danske dj-battle, der i år blev vundet af Chris Hawkes. DJ Static løb med Kim Schumachers ærespris, som tidligere er blevet vundet af respekterede navne som Kenneth Bager og DJ Noize.

Udvalgte vindere:

TJECK-prisen: Lizzie / Ramt i Natten

Årets danske producer: Lulu Rouge

The Voice-prisen: L.O.C. / Hvorfor Vil Du Ikk'?

Årets danske diskotek: Miami Club / Ribe

Årets danske urban Deejay: Schack

Årets danske club: Rust / København

Årets danske club-event: Sensation / København

Læs den samlede vinderliste

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA