x

Silkeborg Reggae Festival nærmer sig

Silkeborg Reggae Festival nærmer sig

Endnu er det ikke endeligt afgjort, hvem der skal indlede årets Silkeborg Reggaefestival på den store live-scene nu på torsdag den 13. august, men adskillige reggae-lydsystemer vil med garanti få skoven ved Them til at runge af reggaebas i dancehall- teltet og det nye Flirkus-telt, der i år byder på en lang række danske reggaediskoteker.

BliGlad & Kelly
Fredag varmer århusianske BliGlad op for denne aftens absolutte hovednavn Junior Kelly fra Jamaica, der nok skal sørge for at få reggaefestivalen til at boble. Forinden vil danske Roots Harmonics med Jah Turban og W’Afande sikkert byde på et fedt show, når de går på scenen kl. 14.

Riddim Galore: Jammys vs. Lady Saw
Lørdag aften venter der festivaldeltagerens store oplevelser i skikkelse af den kendte reggaeproducer og soundsystem-ejer King Jammys og den jamaicanske femme fatale Lady Saw, der i mange år har været den bedste kvindelige D.J. og en nær ven af vores egen afdøde reggaedronning Natasja Saad.

King Jammys var en af forgangsmændene og pionererne inden for den digitale reggaelyd og er manden bag den mest versionerede reggae-riddim nogensinde kaldet Sleng Teng. Sammen med D.J. vennerne Robert Lee og Lecturer kan Jammys for første gang opleves i Danmark.

Samme aften optræder Miss Mukupa og Syster Sol samt den jamaicanske sanger Ray Darwin, der sidste år udsendte kanonhittet "People’s Choice" og er et af festivalens senest tilføjede navne.

Reggae Contest
Søndag lukker sanger Mystic MC af for dette års reggaefestival i Silkeborg. Mystic MC vandt sammen med det danske Riddim Force for nylig den danske del af The European Reggae Contest og er et af dansk reggaes største talenter.

Arrangørerne lover i år flere strukturerede workshops og en større og bedre festival nogensinde.

Billetter kan købes på GAFFA Billet og koster kun 600,00 kr for alle fire dage. Der sælges enkeltbilletter søndag til 150,00 kr og lørdag-søndag for 375,00 kr. Tjek raggapak.dk for yderlige updates og info.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA