x

Gravid Lina Rafn stopper med X Factor

Gravid Lina Rafn stopper med X Factor

Infernal-sangerinden Lina Rafn er gravid, og det betyder, at hun stopper som dommer i X Factor, når tredje omgang af DR's talentshow løber over skærmen, formodentlig i perioden januar-marts 2010. Rafn er sat til at få sit første barn i slutningen af februar eller begyndelsen af marts.

"Ja, de må sgu finde en barselsvikar for mig. Vi har talt om navne, men hvem det bliver, ved vi ikke", siger Rafn til Ekstra Bladet.

En anden af de tre dommere, sangskriveren, produceren og trommeslageren Thomas Blachman, er til gengæld mere uklar om, hvorvidt han er klar til endnu en runde med tilsvininger og lovprisninger i den bedste sendetid. I slutningen af X Factors anden sæson udtalte han ellers, at han ikke gad mere, men nu er han knap så entydig:

"Det er umuligt at udtale sig om, og heldigvis er jeg optaget af alt muligt andet. Jeg har truffet min beslutning, men nu må vi se. DR skal komme med et udspil", siger Blachman til Ekstra Bladet. Om han her henviser til lønnen - ifølge Ekstra Bladet fik hver dommer for sidste sæson 600.000 kroner - melder historien ikke noget om.

Den sidste dommer, produceren og sangskriveren Remee, er heller ikke entydig:

"Jeg er i dialog med dem (produktionsselskabet Blu og DR, red) og går bare og overvejer", siger han til Ekstra Bladet.

X Factor løb første gang over skærmen på DR i januar 2008, og i marts blev Martin kåret som vinder. I år kørte programmet igen fra januar til og med marts, og vinderen blev Linda Andrews - hvis nogen allerede skulle have glemt det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA