x

MC's Fight Night-vindere indspiller jubilæumssang

MC's Fight Night-vindere indspiller jubilæumssang

I år kan freestyle-rap-konkurrencen MC's Fight Night, som tidligere nævnt på GAFFA.dk, fejre sit 10-års jubilæum. I den forbindelse er det lykkedes arrangørerne at samle alle tidligere vindere til at indspille en jubilæumssang. Nummeret har fået titlen "Hell Motherfuckin' Yeah" og har bidrag af Per V, UFO, Strøm, Kejser A, Pede B, Fantomet og MikL. MC's Fight Nights hus-dj, DJ Static, har produceret.
 
Per V var idémager til sangen og var første mand i vokalboksen. Seks timer senere havde alle syv vindere leveret deres rim, og sangen er netop udbudt til salg på alle større danske download-portaler. Jesper Skoubølling har desuden lavet en video til sangen.

Den 17. oktober finder finalen i MC's Fight Night sted i KB Hallen i København, vanen tro med en boksering som centrum for slagets gang.

Den 12. september går det løs ved Vest-finalerne i Århus på Train, og ugen efter, den 19 september, ved Øst-finalerne i Amager Bio. De otte bedste MC's fra begge byer kommer i finalen. Ved Vest- og Øst-finalerne kan man også opleve Jøden & Jonny Hefty live.
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA