x

Sound Of Copenhagen holder forårsfest

Sound Of Copenhagen holder forårsfest

Le Gammeltoft og Kjeld Tolstrup markerer forårets endelige komme med en fjerde omgang af deres succesfulde event "Sound Of Copenhagen". Arrangementet løber af stablen 12. maj, og gæstes som sædvanlig af nogle af de kunstnere, der repræsenterer "lyden af København", ligesom også Le og Kjeld selv vil være at finde bag pulten. Ydermere lover SOC en "special guest", en indtil videre hemmeligholdt optrædende til arrangementet i Lille Vega.

Fagget Fairys slog sig i 2009 fast i pladevendernes bevidsthed såvel herhjemme som i udlandet. Deres homofile tekster og skarptskårne elektrobeats gav dem blandt andet fem stjerner i GAFFA. Her skrev Thomas Borre blandt andet:

"Fagget Fairys, der består af DJ Sensimilla og den Sarajevo-fødte MC Ena, viser en spændende rummelighed, hvor electro-attituder, baile funk, Balkan-rytmer, grime- og dub-æstetik går hånd i hånd".

Nu arbejder duoen på en ny ep, der forventes på gaden til sommer.

Hankat alias Max Thelin har de seneste par år for alvor fået benene gravet godt ned i den danske klubmuld, og denne aften vil han blive bakket op af noget så kontroversielt som et liveband. Hankat er signet til Gammeltoft og Tolstrups nye pladeselskab Sound Of Copenhagen Records, hvorpå han til juni udgiver sin førstesingle "Be The First".

Baba Black er et alias for Lulu Rouge-drengene T.O.M og Buda, der lover lidt ekstra krydderi og måske en live-musiker eller to. 

Festen foregår 12. maj, kl. 22-04 i Lille Vega

Billetter på GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA