x

Cat Caught Lark til New York

Cat Caught Lark til New York

Duoen Cat Caught Lark har kun to år og nogle demoer på bagen, men det forhindrer bestemt ikke Johan Kolstrup og Camilla Bang i at tage deres musik ud i verden. De blev for en uges tid siden kåret som en af de fire vindere af YoungBeats, med sangen "Secret Suitcase", og med denne nye titel i bagagen drager de nu ud på en måned lang turné i et af musikkens største brændpunkter, New York City.

Her skal de både spille ni koncerter rundt i byen, og hente ny inspiration til deres musikalske projekt, og forhåbentligt til et studiealbum engang i fremtiden. Indtil videre er det som nævnt ikke blevet til andet end demoer, men deres country-inspirerede, melankolske singer/songwriter-univers har gjort et godt indtryk på de danske anmeldere ved koncerter. Også Mads Langer var imponeret over duoen, og bad dem om at tage med som opvarmning på hans turné sidste efterår.

Vil man opleve Cat Caught Lark live herhjemme, inden de står på flyet, spiller de koncert i Pumpehuset sammen med de andre vindere af YoungBeats i aften den 10. juni, nemlig A Friend In London, Unity Gain og Virtue. Det starter klokken 21.00, og koster 30 kroner i entré.

Derudover er der planlagt to koncerter efter de er vendt hjem fra New York, på henholdsvis Blue Note Festival i Hillerød den 6. august, og i Rust, København, den 16. september.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA