x

MC's Fight Night 2010 har detaljerne klar

MC's Fight Night 2010 har detaljerne klar

Arrangørerne for MC's Fight Night har offentliggjort en pressemeddelelse med alle vigtige detaljer omkring dette års jagt på Danmarks bedste MC.

"MC's Fight Night 2010 bliver den 11. af slagsen, og arrangørerne ingen grund til at stoppe denne succes, som showet er blevet. Fredag d. 11. juni 2010 åbner vi for vores nye hjemmeside, og samtidig åbner vi for billetsalget til MC's Fight Night 2010 herunder også for Vest- og Øst-finalerne i september. Vedrørende tilmeldingen af deltagere i år har vi besluttet, at det fra i år af kun er tilladt at melde sig til ved én enkelt af kvalifikationsrunderne".

Arrangørerne kan desuden oplyse, at de har efterkommet publikumskravet om af få flere nummererede pladser i KB Hallen til finalen:

"Vi oplever hvert år, at de første billetter der bliver udsolgt er de nummererede pladser, der for billetkøberen betyder, at man ikke skal møde op foran KB Hallen 3-4 timer før dørene åbnes, for at sikre sig en god plads i salen. Nu har vi nummereret de bedste af tribunepladserne".

Der er dog stadig en masse pladser unummereret pladser, da der stadigvæk er stor begejstring for denne billettype, og arrangørerne forventer, at salen vil blive fyldt salen op. Derfor anbefales det, at man sikrer sig en billet i forsalg i god tid.

Det fortælles desuden, at 2010 bliver året, hvor den faste MC's Fight Night DJ skiftes ud. Det bliver DJ Noize, som i fremtiden vil sørge for de tunge hiphop beats, der "med garanti vil få publikum op og støde, når freestyle rapperne går i kødet på hinanden. Som kampleder fortsætter vi med UFO, der virkelig har vist sig moden til kamplederrollen".

Det meddeles, at man på arrangementets webside løbende vil offentliggøre navne på den nye dommertrio, samt hvem der vil underholde publikum i pauserne ved Vest og Øst finalerne. Her kan man også finde nyheder, information om billetsalg og mulighed for tilmelding.

Programmet for MC's Fight Night er som følger:

MC's Fight Night Vestfinale - Train - Århus lørdag d. 11. september kl. 19:00

MC's Fight Night Østfinale - Amager Bio - lørdag d. 18. september kl. 19:00

MC's Fight Night finalen - KB Hallen - lørdag d. 16. oktober kl. 18:30


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA