x

Nye Tool- og A Perfect Circle-album undervejs

Nye Tool- og A Perfect Circle-album undervejs

Tool-sanger Maynard James Keenan (billedet) har for nylig talt med rollingstone.com omkring bandets kommende USA-turne, der starter på lørdag. Adspurgt om bandet ville spille nyt materiale på turneen, svarede Keenan: "Vi skriver altid musik, men vi arbejder stille og roligt på et nyt album, som bliver udgivet, når det er klar. Hvis nogen af de nye sange er faldet på plads inden turneen, kunne det være vi spillede noget nyt, men hvis ikke det er klar, kommer ingen til at høre nye de sange endnu".

Det er fire år siden, at Tool udgav deres sidste album "10.000 Days", og frontmanden kan godt forstå, at fans bliver frustrerede over at vente, men forklarer: "De fleste bands kommer ind i en kontrakt, der tvinger dem til at udgive det tredje album, før de er klar. Generelt er det altid det tredje album, der handler om at være på turné, om et søgsmål eller pressen, fordi bandet ikke har noget at tale om. De har ikke nået at leve et liv".

Endelig afslører den dedikerede vinbonde Keenan, at han også har fundet tid til at arbejde på et nyt album med sit succesrige sideprojekt A Perfect Circle, der ellers ikke har udgivet et nyt album siden "Emotive" fra 2004. Omkring gruppens fjerde album siger Keenan: "Vi har nogle riffs og noget musik. Lige nu er vi ved det stadie hvor vi spiller det igen og igen, mens vi venter på at det falder på plads".

Tool kommer ikke til Europa i denne omgang, og der er endnu ingen konkrete oplysninger omkring udgivelsesdatoer for hverken Tool eller A Perfect Circle.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA