x

Camp Crazy Legs blev årets lejr

Camp Crazy Legs blev årets lejr

For tredje år i træk hædrer Roskilde Festival en lejr, der gør noget ekstraordinært for stemningen på campingområdet, og i år var det Camp Crazy Legs, der løb med sejren.

Der var 110 tilmeldte lejre til konkurrencen, så kampen om førstepladsen var hårdere end nogensinde før. Men Roskilde Festival fandt seks finalister, der blev besøgt gentagne gange i løbet af festivalens warm-up-periode, og herefter havde man vurderet, at Camp Crazy Legs var "marginalt bedre end nr. 2, Camp Brokeback og nr. 3, Brudelejren", kan man læse på festivalens webside.

Medlemmerne af den vindende lejr var iført orange arbejdstøj og skrig-gule veste og haft som målsætning at få etableret en metro mellem Roskilde Station, Orange Scene og campingareal G. De har i dette campingområde stået for morgenvækning klokken seks hver morgen samt rundhåndet delt ud af 66 liter "fisk" til de forbipasserende.

I vinderbegrundelsen fremgår det, at "Camp Crazy Legs går forrest i forhold til at promovere glæde, imødekommenhed, opfindsomhed og interaktion mellem festivalens gæster".

I løbet af festivalen er disse lejre blevet kåret som Camp of the Day:  

* Mario Camp (mandag)
* Camp Brokeback (tirsdag)
* Find Holger Camp (onsdag)
* Star Wars Camp (torsdag)
* Brudelejren (fredag)
* Camp Crazy Legs (lørdag)

GAFFA.tv har i warm-up perioden besøgt både Camp Brokeback og Brudelejren, og det er der kommet to underholdende indslag ud af.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA