x

Promus afholder oplæg om online fællesskaber

Promus afholder oplæg om online fællesskaber

På onsdag åbner Produktionscenteret For Rytmisk Musik i Århus, Promus, dørene for et arrangement, der er målrettet mod kreative entreprenører i Århus og omegn. I et musiklandskab hvor Myspace, Facebook, Twitter og lignende sider fylder mere, kan det være relevant at vide mere om at opbygge fællesskaber på siderne og nå ud til nye brugere - både som musiker og kreativ iværksætter.

Arrangementet vil, under overskriften "Online fællesskaber i den kreative sektor - om at opbygge fællesskaber der kan nå ud til nye brugere", tage udgangspunkt i et oplæg af briten Nikhil Shah, der er medstifter af siden www.mixcloud.com, som er en online radio-startup for flere af de bedste udbydere af djs, radioværter og podcasts. Han vil berette om sine erfaringer i at opbygget et socialt og online fællesskab omkring siden mixcloud og andre projekter.

Shah er tidligere brand-konsulent, og han har ifølge en pressemeddelelse altid haft en passion for brands og sociale fællesskaber – fra sine første clubnights som teenager, til at være konsulent i brand strategi for kunder som Sky, Sony and Unilever.

Arrangementet er et samarbejde mellem Promus og British Council, der er Storbritanniens internationale organisation for uddannelse og kulturelt samarbejde, og der vil, efter arrangementet, være mulighed for at debattere og netværke med andre kreative iværksættere.

Det er på onsdag, den 8. december fra kl. 13:00 på Promus i Århus, arrangementet finder sted. Det kræver en tilmelding at deltage, og det kan man læse mere om på Promus' hjemmeside. Se det fulde program herunder:

13.00. Introduktion
13.10. Nikhil Shah - om at opbygge fællesskaber der kan nå ud til nye brugere
14.00. Cafédebat og netværk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA