x

Recession Festival modtager Golem-pris

Recession Festival modtager Golem-pris

Den københavnske gruppe Melting Walkmen (billedet) giver koncert i morgen den 10. december på Kulturmaskinen i Odense, hvor uddelingen af Golem-prisen også vil finde sted. Det er den alternative århusianske festival RECession Festivalen, der er den heldige modtager i år, hvor ebm-kunstneren Leæther Strip har været blandt de tidligere modtagere.

Baggrunden for at Golem-pris gives til RECession Festival-arrangørerne er ifølge en pressemeddelelse, at de har præsenteret alternative navne som Marc Almond, Front 242, Skinny Puppy, Frontline Assembly, Felix Kubin, Martin Hall, Leæther Strip og mange flere. Samtidig har festivalen altid givet sceneplads til den danske undergrund inden for genrer såsom goth, punk, synth, industrial, electronica, med mere.

Melting Walkmen optrådte ved uddelingen af Golem-prisen i 2008, men vil igen give en smagsprøve på deres fusion af postpunk, goth, og krautrock. Københavnerne er desuden involveret omkring pladeselskabs- og arrangørgruppen Red Tape.

Hør hvordan det lyder, når Klub Golem går i luften på Kulturmaskinen i morgen fredag den 10. december på Kulturmaskinen i Odense, hvor dj's som Ras Bolding, Sue She, Grayskull og Giedo Primo vil fortsætte efter koncertens ophør. Læs mere på klubgolem.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA