Nyhed

Cat Caught Lark på turné i USA

Duoen tager til New York for at give en række koncerter, hvorefter de tager til Texas for at spille på branchefestivalen SXSW

I morgen spiller den danske duo Cat Caught Lark den første af en række planlagte koncerter i New York. Senere på måneden drager de mod syd, for at spille på film- og musikfestivalen SXSW i Austin, Texas, hvor de bl.a. skal spille en showcase for det New York-baserede management bureau Gentry Music Group.

Cat Caught Lark, der opererer indenfor et country-inspireret og melankolsk singer/songwriter-univers, består af Camilla Bang (guitar, vokal), der i flere år har spillet teater med bl.a. de københavnske teatergrupper Kaliber 8 og Quasi og Johann Kolstrup (guitar, vokal), som tidligere har samarbejdet med Søren Balsner (Carpark North), Asger Tarpgaard (Superheroes og Private) og Jens Søndergaard (Powersolo) om indspilningen af hans forhenværende projekt THIS BOY.

Kolstrup, der i øvrigt er bror til Dúné-forsanger Mattias Kolstrup, flyttede i februar til New York for at arbejde på duoens musik, og nu bliver Cat Caught Lark forenet i den amerikanske storby for at spille deres forårsturné. 


Cat Caught Lark spiller her:

Den 8. marts - Pianos, New York City

Den 9. marts - National Underground, New York City


Den 12. marts - The Livingroom, New York City

 

Den 16. marts - Indie Radio Rocks The World, Austin, Texas


Den 17. marts - Dirty Bill's, Austin, Texas

Den 18. marts - Cherrywood Coffeehouse, Austin, Texas

Den 19. marts - Genuine Joe's, Austin Texas 


 

Hør Cat Caught Lark på deres myspace.

ANNONCE