Nyhed

Debutanten Lukas Vanggaard hjælpes af erfarne kræfter

På sin første ep får den 17-årige sangskriver hjælp af musikere, der normalt spiller Savage Rose og Mads Langer

Lily Allen, Arctic Monkeys, Klaxons og Camille Jones er blandt de navne, der har fået gang i karrieren efter deres musik kom ud til folk via internettet, og nu kan man tilføje den 17-årige Lukas Vanggaard til listen. Et par demoer på Facebook åbnede døren for en aktuel ep-udgivelse, og næste skridt er udgivelsen af et debutalbum.

Det var bassisten Steffen van Norde, der til daglig spiller med Peter Viskinde, der faldt over Lukas Vanggaards sange, og sammen valgte de tre sange til en ep. Allieret med de erfarne musikere Søren Lund (Mads Langer), Palle Hjort (Savage Rose) og Asger Møller (Superfuzz) indspillede Vanggaard og Norde sangene i Medley Studierne, og resultatet er netop udkommet.

I mellemtiden har også Peter Kjær, som er indehaver af AfterRain Entertainment, fået interesse for den unge sangskriver. Peter Kjær er bedst kendt for at lave elektroniske dj-events med blandt andet Tiësto og David Guetta, og sidste år stod han bag udgivelsen af Tiëstos version af Turboweekend-hittet "Trouble Is".


Ifølge en pressemeddelelse har han hjulpet med til at få musikken ud på iTunes, og nu arbejdes der på at få indspillet materiale til et debutalbum. Indtil da fokuseres der dog på at promovere singlen "I Love You", hvis video kan ses nedenfor.

ANNONCE