x

Digital Pusher

Digital Pusher

Når Nicolas Winding Refns nye spillefilm Pusher 2 får premiere den 25. december i biografer landet over, bliver det første gang at en dansk spillefilm, der, optaget på rigtig film, projekteres digitalt i biografen.

De digitale visninger af Pusher 2 vil finde sted i Palads i København samt BioCity i Århus. Herudover vises Pusher 2 også digitalt til forpremieren i Imperial den 16. december.

“Vi er rigtig glade for at kunne vise Pusher 2 digitalt i en håndfuld udvalgte biografsale. I en digital biograf vises filmen med en fantastisk klarhed og detaljerigdom: det digitale system er i stand til at vise op til 35 trillioner farvenuancer og en film bliver ikke ridset eller slidt lige meget, hvor mange gange den vises”, fortæller producer Henrik Danstrup i en pressemeddelelse.

Soundtracket til Pusher 2 er sammensat via en talentkonkurrence, hvor landets musikere havde mulighed for at lægge numre op på et særligt website. "Pusher 2 Soundtrack Hunt", som konkurrencen hed, blev afviklet i samarbejde med GAFFA og MyMusic.dk. Bidragyderne har navne som Lovelight, A Rex, Monstah, DJ Nic, Loopy, Hyperlove samt Keli Hlodversson.


Pusher 2


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA