Nyhed

DR udsender satire-cd

DR har samlet årets bedste satiriske indslag og sange fra Tjenesten på P3

DR har i de seneste år langt stor vægt på at lave ny og banebrydende satire og comedy, og nu kommer så en cd-udgivelse med de bedste indslag og sange fra Tjenesten på P3 i 2004. Udgivelsen har fået titlen ”Tjenesten på P3 – Er der mere citronmåne, dr. Bonhår?”

Cd’en indeholder nogle af de indslag, som P3-lytterne gennem året har kunne falde over rundt omkring på P3's programflade, og hvor satiren bl.a. har fungeret ved, at indslagene har blandet sig med de almindelige programmer, så lytteren i første omgang ikke har vidst, om indslaget skulle tages alvorligt eller ikke.

Man kan bl.a. møde Ole Michelsen og Kurt Thyboes forskruede brevkasseprogrammer eller indslagene ”Hizb Ut Tahrir”, ”Gladsaxe Politi” og ”Dr. Ege”. Ud over de faste indslag vil der også være flere nykomponerede sange, som f.eks. sportssangen ”Danmark Bedst – Klap Hat” eller den alternative version af den populære romanske sang ”Dragostea Din Tei”, der har fået den nye titel ”En Dragosdag Tilbage”.


Med udgivelsen følger en 28-siders booklet med masser af jokes, sjove illustrationer, sangtekster og skæve spil. Cd-en er netop udsendt.

ANNONCE