Spotify-radioen bliver opdateret

Spotify-radioen bliver opdateret

Spotify har afsluttet et begivenhedsrigt år med lanceringen af ​​en ny version af sin radiofunktion. Blandt andet bliver brugeroplevelsen sjovere og smartere ved at anbefale sange mere effektivt end før.

Selskabets administrerende direktør, Daniel Ek, beskriver tjenesten som en konkurrent til Internet-radiostationen Pandora: "Det svarer til Pandora, men du kan springe over, hvor mange sange, du ønsker, og oprette et ubegrænset antal radiostationer".

Radiofunktionen vil være tilgængelig både for gratis brugere, og for dem der betaler.

GAFFA og Spotify

For kun et par uger siden offentliggjorde Spotify sin lancering af ​​Spotify Platform, som GAFFA vil blive inkluderet i. Afstanden mellem artikler, anmeldelser, musik, nyheder og det at høre selve musikken er således blevet kortere end nogensinde.

"En jukebox med indbygget GAFFA er både den inspirationskilde og filter, som brugerne har brug for i den enorme strøm af ny musik, som er et resultat af den digitale revolution", siger GAFFAs administrerende direktør Robert Borges.

Spotify har i øjeblikket over ti millioner registrerede brugere, som har adgang til over 15 millioner sange online. Tjenesten er nu tilgængelig i 12 lande, herunder Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA