x

Chris Martin indrømmer mordplaner og tyveri

Chris Martin indrømmer mordplaner og tyveri

Coldplays forsanger viste en ny side af sig selv, da han for nylig ytrede ønske om at ville spise bandets overmand på de britiske hitlister.

The Crazy Frogs nummer ”Axel F”, der, som det måske efterhånden er gået op for de fleste, er baseret på en ringetone til mobiltelefoner, har i sidste uge solgt fire gange så mange singler som Coldplays nye single, ”Speed Of Sound”. En kendsgerning, som har fået Martin til at træde frem og udtale sig.

”Vi kalder ham That Little Frog,” udtaler Martin og fortsætter: ”Vi kan ikke li´ den frø, og den giver mig udslæt. Jeg bliver helt rød. Pointen er, at det lille udyr skulle have benene hugget af, og jeg skulle gerne spise dem på en restaurant.”

Efterfølgende modererer Martin dog sit hårde udsagn: ” Jeg ved egentlig slet ikke, hvad det er, jeg siger. Vi elsker frøen. Han er venskabeligheden selv. Vi mødte ham backstage ved ”Top Of The Pops”. Han tog alle mulige forskellige slags stoffer. Han var sammen med alskens damliv, der hang ud med ham. Han har en kæmpe entourage. Hans udsmidere er to tudser, og der render en and rundt og filmer det hele. Jeg mener, han er cool, men irriterende. Og tro ikke, at vi ikke har overvejet at lave et cover af hans nummer.”

Ifølge NME.com udtalte Martin også, at bandet på numrene på deres kommende album ”X&Y”, der udkommer den 6. juni, har stjålet med arme og ben.

”Som folk lytter til albummet, vil det blive stadigt tydeligere, hvor meget vi egentlig har plagieret. Jeg synes, vi burde have haft en bibliografi eller en diskografi med referencer i slutningen af albummet. Slutningen af ”What If” er stjålet fra The Beatles. Vi har stjålet fra mange folk. Mere end folk tror.”Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA