x

Se mere end 100 fotos fra Sensation i Parken

Se mere end 100 fotos fra Sensation i Parken

Lørdag aften og nat indtog det spektakulære dj- og lysshow Sensation Parken i København for femte gang med titusindvis af festende publikummer, alle klædt i hvidt, som dresscoden foreskrev. GAFFAs fotograf Olaf Olsen var til stede og har taget mere end 100 flotte billeder både af publikum og de optrædende, og du kan se alle billederne i GAFFAs gallerisektion.

GAFFAs anmelder Anders Bøgh var også mødt frem, og han var forholdsvis tilfreds med showet, skriver han i sin reportage. Bøgh skriver blandt andet: "Som aftenen skrider frem bliver jeg ret imponeret over showet. Dj-scenen er opbygget som en stor lyskugle, og hvad den ikke kan af lys, laser, røg og projektorer. Samtidig er der fire kæmpe masker, der bevæger sig rundt i rummet, hele tiden med projektioner på. I øvrigt er masker et tema denne aften, og vi finder ud af at Anonymous-maskerne åbenbart er ret specielle alligevel. Mange har Scream-, Ishockey- eller karnevals-masker på, og utallige gange i løbet af natten bliver vi spurgt om vi vil bytte med vores Anonymous."

Bøgh fæstner sig også ved, at mange af de tilstedeværende skulle opdatere deres sociale netværksprofiler med nyt om showet, hvilket gjorde telefonnettet overbelastet, at det ved nærmere eftersyn faktisk ikke var alle, der var klædt helt i hvidt, og at der var både love og hormoner i luften – og i visse af mændenes overarme.

Læs hele Sensation-reportagen i GAFFAs artikelsektion og se som sagt mere end 100 fotos fra showet i GAFFAs gallerisektion.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA