x

Hard Rock Café søger talenter til musikkonkurrence

Hard Rock Café søger talenter til musikkonkurrence

Hard Rock Café er på jagt efter kommende musikstjerner. Den globale talentkonkurrence Hard Rock Rising giver et lokalt band  chancen for at komme på en verdensturné, indspille et album, lave en musikvideo og vinde en masse nye instrumenter.

I et partnerskap med online musiktjenesten ReverbNation har Hard Rock Café igangsat en åben tilmelding til bands, der ønsker at deltage i den internationale konkurrence. Der er faktisk snart deadline, nemlig mandag den 21. januar 2013.

"Hard Rock mener, at det er afgørende at støtte spirende kunstnere og opdage nye musikalske talenter gennem Hard Rock Rising-programmet," siger John Galloway, Vice President og Chief Marketing Officer hos Hard Rock International. "Vi er overbeviste om, at vores partnerskab med ReverbNation vil hjælpe os med at sikre verdensklasse-talent inden for musikverden."

"Hard Rock er et verdensomspændende ikon af musik, det perfekte brand til at give denne mulighed til velfortjente kunstnere," tilføjer Mike Doernberg, ReverbNations administrerende direktør og medstifter. "Fra dag et har ReverbNation fokuseret på kunstnere og muligheder, og med Hard Rock Rising bliver vores mission virkelig ført frem."

For tilmelding kan de forhåbentlig kommende stjerner gå ind på en af de 96 deltagende Hard Rock Cafe Facebook-sider. Efter at tilmeldingen er åben, er det op til fansene at beslutte, hvem der skal videre i konkurrencen, og de kan stemme på enhver Hard Rock-specifik Facebook-side ved at downloade gratis numre fra de bands, de synes er de bedste. For at se de komplette regler og en liste over de deltagende steder, besøg www.hardrock.com.

Når fansene har valgt deres favoritter, vil de deltagende Hard Rock Cafeer være vært for en række live-konkurrencer, hvor de udvalgte lokale bands vil optræde. En vinder vil blive udvalgt fra hvert sted, og disse lokale vindere vil blive indsnævret til de 25 bedste bands over hele verden via online afstemning på de deltagende Hard Rock Facebook-sider. Endelig vil et panel af kendte dommere og musikbranchefolk vælge tre vindere.

Den, som vinder førstepræmien, vil vinde en verdensturné arrangeret af Hard Rock International, indspille et album, lave en musikvideo og vinde en masse nye instrumenter. Anden- og tredjepræmien er nye instrumenter, værdi af 10.000 dollar.

Gå ind på www.hardrock.com for yderligere informationer vedrørende datoer og tidspunkter.

Sidste års internationale vinder var i øvrigt Cleveland, Ohio-gruppen Hey Monea!, som snart udgiver deres debutalbum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA