x

Copenhell fuldender årets program

Copenhell fuldender årets program

14. og 15. juni er der atter hårtdslående musikalsk fest på Refshaleøen i København, og indtil videre har bagmændene kunne annoncere sværvægtere som Alice in Chains, Testament, King Diamond og ikke mindst kvartetten Newsted med den tidligere Metallica-bassist Jason Newsted i front.

Og nu har festivalen så annonceret de sidste otte navne til årets program. Det drejer sig om franske Celeste, norske Purified in Blood, London-kvintetten The Defiled samt tre danske tilføjelser i skikkelse af doom-drengene i Saturnus, aarhusianske Hatesphere og endelig The Impalers, som debuterede tidligere på året med albummet "Power Behind the Throne".

Og så kan Copenhell minsandten byde velkommen til koryfæet Glen Danzig, som begyndte karrieren i halvfjerdserne med bands som Misfits og Samhain, og i skrivende stund kan fejre 25 års jubilæum - eller sølvbryllup, om man vil - med sit band Danzig. Endelig får Refshaleøen besøg af hårdt rockende Ghost (billedet), som tæller folk som Dave Grohl og James Hetfield blandt sin fanskare.

Der er billetter i salg via Billetnet.dk, og du kan se det fulde program for festivalen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA