x

Opråb: Red Distortion i dag!

Opråb: Red Distortion i dag!

Gadefesterne til den igangværende Distortion-festival, der ellers af elsket af tusindvis af mennesker, er truede. Musikfestivalen om natten har ikke længere råd til at betale for gadefesterne om dagen, fortæller festivalleder Thomas Fleurquin i dag i et åbent brev.

Hvis Distortion forsat skal være en uge fyldt med gratis fornøjelser, så bliver det deltagende publikum nødt til at bidrage ved at købe det såkaldte gadearmbånd. Armbåndet er ikke adgangsgivende til festivalens diverse indendørsfester og koncerter, men bidrager til produktion og rengøring, efter at festivaldeltagerne har væltet gaderne. Gadearmbånet bidrager med andre ord til, at festivalen forbliver en gadefestival og ikke ender med udelukkende at være en indendørsfest på diverse spillesteder og natklubber.

Distortion giver nu bolden videre til festivaldeltagerne og opfordrer dem til at købe et gadearmbånd til 100 kroner senest i dag. Der skal sælges i alt 14.000 gadearmbånd for, at festivalen skal kunne bestå i sin nuværende form, og der er kun solgt et sted mellem 3-6.000 styk. 

Hvis der ikke bliver solgt nok gadearmbånd, kan festivalen risikere at måtte fjerne endnu en bydel fra gadefests-kortet. I år var det indre by, der røg. Næste år kan det blive Nørrebro eller Vesterbro, fortæller Thomas Fleurquin.

Gadearmbåndene kan købes i diverse butikker i København samt på billetto.dk/cphdistortion


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA