x

Voldtægtsforsøg på Roskilde Festival

Voldtægtsforsøg på Roskilde Festival

Foto: Det afbildede teltområde har ingen forbindelse til voldtægtssagen. Red.

Fredag eftermiddag ånder alt fred og idyl på Roskilde Festival, fortæller vicepolitikommisær Martin Kofoed fra Midt- og Vestsjællands Politi, der også har titel af sagsleder på festivalen. Han noterer sig tilmed, at folketingspolitiker Pia Kjærsgaard (Dansk Folkeparti) tidligere på dagen var forbi festivalpladsen, uden at det gav anledning til noget.

Det seneste døgn har ellers budt på en blandet række af sager fra campingarealerne.

Voldtægtsforsøg

I nat blev en 27-årig afrikansk mand anholdt for forsøg på voldtægt, da vidner hørte råb fra et teltområde. Politiet fandt hurtigt frem til manden, der her til formiddag blev varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør.

Fredag formiddag blev to rumænske mænd afbrudt i deres søvn og anholdt for tyveri af i alt fem mobiltelefoner. En festivaldeltager var blevet bestjålet, men kunne via programmet "find my iPhone" spore telefonen til et område på campen. Her fandt han sammen med politiet frem til et telt, hvor to sovende rumænere blev anholdt for tyveri af den og yderligere fire telefoner. De to rumænere vil inden i morgen formiddag blive fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Stukket med saks

Fredag formiddag måtte politiet løslade syv personer, der i nat blev anholdt på pladsen i relation til noget tumult i et teltområde. Her blev en ung mand stukket i maven med en saks, men da offeret i dag ikke har ønsket at udtale sig til politiet, har det ikke været muligt at identificere gerningsmanden til stikkeriet, hvorfor alle er løsladt. De er dog alle registreret af politiet med henblik på en eventuel senere sag.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA