x

Galleri: Grøn Koncert 2013 er skudt i gang

Galleri: Grøn Koncert 2013 er skudt i gang

I torsdags blev årets Grøn Koncert-turné indledt i Kolding, hvor 14.500 mennesker var mødt op for i høj sol at nyde navne som Kato med venner, Medina, Mads Langer og Donkey Sound, som inkluderer populære navne som Wafande, Klumben og Raske Penge. GAFFAs fotograf Morten Rygaard var naturligvis på pletten, og du kan se masser af billeder fra den vellykkede åbningsdag lige her.
 
Inden den musikalske karavane fortsatte til Randers fredag, udtalte en tilfreds Theis Petersen, indsamlingschef for Muskelsvindfonden, i en pressemeddelelse:
 
"Vi fik i dag en turnéstart, som ikke kunne have været bedre. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og med næste uges vejrmelding glæder vi os til de næste 10 dage med koncerter rundt i landet. Med et rigtig godt forsalg, 1.500 flere publikummer end sidste år i Kolding og ikke mindst efter den perlerække af koncerter, der har været spillet i dag, er vi kommet rigtig godt fra start og tror på endnu et godt år for Grøn Koncert. Det vidner om, at vi rammer rigtigt – både med Grøn Koncert og musikprogrammet".
 
Lørdag rammer Grøn Koncert 2013 Aarhus, inden den fortsætter til Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og København. Billetter koster 190 kroner i forsalg og 240 i døren - og hvis man vil have mulighed for frit at bevæge sig ud og ind af koncertområdet, skal man endvidere investere i et såkaldt Grøn Koncert-armbånd til 45 kroner. Til gengæld er der gratis adgang for børn under otte år.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA