x

Wonderfestiwall fuldender programmet

Wonderfestiwall fuldender programmet

Danske favoritter som Fallulah, Sort Sol, Kashmir og Tina Dickow har allerede meldt deres ankomst, og nu er arrangørerne af den bornholmske musikbegivenhed Wonderfestiwall ved slotsruinen Hammershus klar med det færdige program. Festivalen afvikles den 22.-25. august, og for 795 kroner kan man sikre sig såvel partoutbillet som transport med færge og bus til og fra København.
 
I år er såvel campingområde som kulinarisk sortiment udvidet, ligesom der loves væsentlige forbedringer af festivalens særlige luksus-campingområde. 
 
Øverst på listen over tilføjelser til årets program finder vi den sydafrikanske guitarist Yoav (billedet), ligesom succesdrengen Shaka Loveless og den unge rocktrio Baby in Vain vil kunne opleves på festivalen. Sidstnævnte indkasserede ikke mindre end de maksimale seks stjerner, da GAFFAs Sara Elisabeth Nedergaard overværede deres koncert i Glassalen i Tivoli tidligere på året.
 
Tager man turen til Bornholm i sensommeren, kan man desuden glæde sig til navne som White Pony, Zirkus, Red Warszawa, Sebastian Lind og The Floor Is Made Of Lava, som i øvrigt også var på plakaten ved den første udgave af Wonderfestiwall tilbage i 2008.  
 
Du kan se det samlede program og finde forskellige praktiske informationer her.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA