x

Phil Everly er død, 74 år

Phil Everly er død, 74 år

De var et af 50'ernes og 60'ernes helt store navne og stod bag evergreens som "Wake Up, Little Susie," "Bye Bye Love" og ikke mindst "All I Have To Do Is Dream," og da The Rock'n'Roll Hall of Fame blev indstiftet i 1986, var The Everly Brothers blandt de første til at blive indlemmet i det fine selskab.

Nu var vi så mistet den ene halvdel af det navnkundige brødrepar, idet Phil Everly i en alder af 74 er død som følge af den KOL - populært kaldet rygerlunger - han har pådraget sig gennem et langt livs cigaretrygning.

Det udtaler Everlys enke, Patti Everly, til Los Angeles Times. "Vi er fuldtstændig knuste," udtaler hun blandt andet og tilføjer, at den nu afdøde ægtemand "kæmpede hårdt og længe."

The Everly Brothers gæstede Parken i København i sommeren 2004 som special guests ved en koncert med Simon & Garfunkel - bare et enkelt af de utallige yngre navne, som lod sig inspirere af brødrene Everly dengang i tresserne.

Foruden selv at have stået bag flere popklassikere leverede Phil Everly i øvrigt titlen til Warren Zevons største hit, "Werewolves of London." Phil Everly efterlader sig enke, to sønner, to børnebørn og sin mor - foruden altså broderen Don Everly.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA