x

Distortions hipsterløb vender tilbage

Distortions hipsterløb vender tilbage

Konceptet HipsterLøbet, der blev lanceret under sidste års Distortion, gentages igen i år – og fra arrangørernes side satser man på en fordobling i deltagerantal. Løbet, der sidste år havde 400 deltagende, var en stor succes for den store byfest og har hverken vindere eller tabere. Det handler nemlig om at feste for festens skyld.

- HipsterLøbet 2014 skal nå nye højder. Vi lover alle en kanon oplevelse – uanset løbeniveau. HipsterLøbet er et FunRun, hvilket betyder, at vi ikke løber på tid, men følges ad og møder fest- og dansespots på vores vej gennem Københavns små gader. Find dit HipsterTøj frem og snør løbeskoene – den fest vil du ikke misse, siger Julie Sass, der igen i år er områdechef for HipsterLøbet.

Løbet er altså en fest igennem Københavns gader – en fest, der giver deltagerne en chance for at opleve lidt af Distortion tilbage i Indre By – som ellers blev afskaffet til sidste års Distortion, mens lanceringen af havnefesten på Refshaleøen blev det nye alternativ. Om endnu et HipsterLøb peger i retning af en mere permanent retning for Distortion; mod Refshaleøen og væk fra Indre By, melder historien intet om – men fakta er, at der heller ikke i år bliver en fest i Københavns bymidte.

Ruten starter lørdag den 7. juni kl. 14.00 fra Gråbrødre Torv og er fem kilometer lang. Løbet bliver pakket med skøre indslag fra musikalske happenings til festspots og byder desuden alle løbertyper velkomne, nøgen-, maraton- eller øldrikkende løbere.

For mere information henviser vi til Hipsterløbets Facebook-side, der opdateres løbende. Prisen er 125 kroner, og billetter kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA