Nyhed

Tøsedrengene udsender opsamlingsboks

Bandets seks albums samles i boks med 80-siders booklet

I perioden 1978 til 1985 udsendte bandet Tøsedrengene seks album, der til sammen solgte over en million eksemplarer og gjorde dem til et af firsernes største navne herhjemme.

Bandet hittede med sange som ”Ud under åben himmel”, ”Indianer”, ”Vi var engang så tæt”, ”Sig du ka’ li’ mig” og ”Så gik der tid med det” og lancerede karrierer for blandt andre Klaus Kjellerup, Anne Dorthe Michelsen og Maria Bramsen.

Som et af de første danske poporkestre tog de udgangspunkt i reggae-musikken og kombinerede det med danske tekster, hvilket de havde stor succes med, indtil de gik i opløsning i 1985.


Af en eller anden grund har gruppens albums længe været utilgængelige på cd, hvilket irriterede Tim Christensen, der som ung elskede bandet, så meget, at han brokkede sig til Universal Music. Pladeselskabet valgte derfor at give ham jobbet som projektleder på en boks med de seks albums, der udsendes i dag under titlen "Komplet".

Udover de 6 skiver er der i boksen en 80-siders booklet, der indeholder alt det originale cover-artwork fra samtlige 6 albums, samt forord af Torben Bille og Tim Christensen, plus en tidslinje skrevet af Klaus Kjellerup med hjælp fra selve bandet.

ANNONCE