x

Hør David Lynch remixe Agnes Obel

Hør David Lynch remixe Agnes Obel

Albummet "Aventine" med Agnes Obel blev offentliggjort i september 2013, har været en succes over hele Europa og har ligget i top 10 i fem lande. Nu bliver det genudgivet i en deluxe-udgave, der indeholder en ekstra cd, hvor David Lynchs remix af "Fuel to Fire" er at finde. Hør det nedenfor.

Netop denne samarbejdskonstellation har for Agnes Obel altid været en drøm. Under et interview med GAFFA i september 2013 udtrykte Agnes Obel sin begejstring for filminstruktøren og multikunstneren: "Mark Lanegan, Scott Walker eller David Lynch ville være vildt fede personer og stemmer at høre fremføre mine numre."

Agnes Obel må dog tage til takke med et remix i denne omgang, men David Lynch er vild med den danske sangerinde. "Jeg elskede at lave dette remix. Jeg blev gjort opmærksom på Agnes' musik gennem mit pladeselskab ... Jeg synes, hun har den smukkeste stemme og kan gøre ting med sin stemme, som er unikke og ekstraordinære."

Albummet "Aventine" rammer butikkerne i udvidet udgave 6. oktober med de nye sange "Under Giant Trees", "Arches" og "September Song". Dertil er der forskellige liveversioner og remixes på det nye album.

Numrene på den nye plade kan du se herunder:

Disc 1:

 1. Chord Left
 2. Fuel To Fire
 3. Dorian
 4. Aventine
 5. Run Cried The Crawling
 6. Tokka
 7. The Curse
 8. Pass Them By
 9. Words Are Dead
 10. Fivefold
 11. Smoke & Mirrors

 Disc 2:

 1. Under Giant Trees
 2. Arches
 3. September Song
 4. Run Cried The Crawling (Live)
 5. Chord Left (Live)
 6. Fuel To Fire (Live)
 7. Aventine (Live)
 8. Words Are Dead (Live)
 9. The Curse (Live)
 10. Dorian (Daniel Matz Rework)
 11. Fuel To Fire (David Lynch Remix)

Hør David Lynchs Remix af "Fuel to Fire" her 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA