x

Se traileren til Backstreet Boys’ dokumentar

Se traileren til Backstreet Boys’ dokumentar

Tusindvis af skrigende piger med armene i vejret, der sang med på "I Want It That Way" og fik smeltet musikhjerterne i slutningen af 90'erne, kan snart få svaret på, hvorfor Backstreet Boys stoppede brat. Der sker i en ny dokumentar, hvoraf den dertilhørende trailer netop er tilgængelig. Den kan ses i klippet længere nede.

Lige omkring årtusindeskiftet, det vil sige fra 1999 og til 2002, havde vi et af verdens største boybands nogensinde, men pludselig ophørte det. En kommende dokumentarfilm "Show 'Em What You're Made Of" vil nu give verden svaret på, hvorfor det skete. I denne bliver der gravet ned i de seneste to år af bandets liv, indspilninger og turnéplaner for deres seneste album "In a World Like This" fra 2013. Et album, som GAFFAs Nanna Jenner Jensen ikke var begejstret for.

Hvordan er livet som boyband? Kan man føle sig ensom, når man omgås de samme mennesker hver dag, selvom man har tusindvis af fans? Det er blot nogle af de spørgsmål, der bliver stillet i nedenstående trailer. Bandmedlemmerne har kendt hinanden i 20 år.

Gruppen havde stor succes fra midten af 1990'erne og har en række succesfulde singleudgivelser, der har givet dem 13 top 40-hits på den amerikanske Billboard Hot 100-liste og solgt over 130 millioner albums verden over. Backstreet Boys blev opløst i 2002, men var "Backstreet's Back" i 2005. Her havde deres poppede lyd dog ændret sig og fået et rocket touch. Det lader til, at boybands er ved at "komme på mode igen", hvis man vender blikket mod One Direction, som har klaret sig forrygende i deres forholdsvise korte karriere.

Dokumentaren "Show 'Em What You're Made Of" offentliggøres den 26. februar næste år på verdensplan. Du kan se traileren til dokumentaren nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA